14.12.2010. / 11:46

Autor: Nacional.hr

Savjeti za maestralan seks: 4 namirnice koje povećavaju libido

Muškatni oraščić se koristi za jačanje želuca, liječenje groznice i slabe cirkulacije, a poznat je i kao afrodizijak, pa služi i za jačanje te pobuđivanje spolnog nagona...

Seksualno zadovoljstvo jedan je od najvažnijih preduvjeta sretne ljubavne veze. Uz puno vježbe i eksperimentiranja u većini slučajeva vrhunac je zajamčen, međutim unatoč velikom trudu, ponekad situacija u spavaćoj sobi nije onakva kakvu priželjkujemo.

Ukoliko i vi niste zadovoljni svojim seksualnim životom, ne bi bilo loše da pokušate s afrodizijacima...

1. Čokolada
Već je od prije poznato da je čokolada jedan od najvećih afrodizijaka. Sadrži feniletilamin i serotonin, a to su inače kemikalije koje u mozgu stvaraju osjećaj zadovoljstva.

Uz sve to čokoladom se možete igrati i u krevetu. Ukoliko niste ljubitelj ove slastice, probajte sa šlagom ili medom.

2. Bademi
Bademe se već dugi niz godina povezuje s plodnošću, a točno je da bademi sadrže hranjive tvari koje poboljšavaju seksualni život. Sadrže i visoke razine minerala magnezija, fosfora i cinka, a poznato je da cink stimulira libido kod muškaraca.

3. Čili
Osim što je jedan od najboljih saveznika u borbi s viškom kilograma ( u umjerenim količinama), ovaj začin pojačava seksualnu želju. Osim toga, čili pobjeđuje prehladu.

4. Muškatni oraščić
Muškatni oraščić ima niz ljekovitih svojstava. Koristi se za jačanje želuca, liječenje groznice i slabe cirkulacije, a poznat je i kao afrodizijak, pa služi i za jačanje te pobuđivanje spolnog nagona.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika