14.12.2010. / 12:08

Autor: Totalsport

NFL: Završio rekordni niz 'quarterbacka' Breta Favrea

- Već sam odavno premašio svoje ciljeve. Ne znam koji igrač može doći u ligu i reći da želi započeti 300 utakmica u nizu - komentirao je Favre, jedini trostruki uzastopni najkorisniji igrač NFL lige (od 1995. do 1997.)

Brett FavreBrett FavreJedan od najimpresivnijih nizova u NFL ligi (nacionalna liga američkog nogometa) došao je svom kraju. Riječ je o broju uzastopnih nastupa u prvoj postavi legendarnog dodavača (quarterbacka) Bretta Favrea (41)...

Naime, Favre je od 1992. godine do jučer započeo u rekordnih 297 uzastopnih NFL utakmica (321 utakmicu računa li se doigravanje), ali od nastupa u ponedjeljak u susretu njegovih Minnesota Vikingsa protiv New York Giantsa spriječila ga je ozljeda desnog ramena. Riječ je o ozljedi koju je zadobio u utakmici protiv Buffalo Billsa prije tjedan dana.

- Već sam odavno premašio svoje ciljeve. Ne znam koji igrač može doći u ligu i reći da želi započeti 300 utakmica u nizu - komentirao je Favre, jedini trostruki uzastopni najkorisniji igrač NFL lige (od 1995. do 1997.) koji je još u karijeri branio boje Atlanta Falconsa, Green Bay Packersa i New York Jetsa.

Inače, u spomenutoj utakmici u kojoj Favre nije nastupio Giantsi su pobijedili Vikingse 21-3.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika