14.12.2010. / 19:46

Autor: Nacional.hr

Sanader dobio odvjetnika: Po službenoj dužnosti branit će ga Ana-Marija Gospočić

Mlada je odvjetnica javnosti poznata kao braniteljica u slučajevima Index i Offside, a već je najavila kako će pokušati stupiti u kontakt sa svojim najnovijim branjenikom

Ivo Sanader Ivo Sanader Bez obzira na sva odvjetnička imena koja su se u javnosti spominjala i vezala uz Ivu Sanadera, njemu je odvjetnika dodijelio Županijski sud. Ništa neobično i ništa novo. Naime, prema Zakonu, ako osumnjičeni u trenutku kad mu je određen istražni zatvor nema angažiranog odvjetnika, po službenoj mu dužnosti branitelja određuje sudac istrage.

Tako je Sanaderu kao odvjetnica do daljnjeg dodijeljena Ana-Marija Gospočić. Ona će se voditi kao Sanaderova odvjetnica dok on ne angažira drugog odvjetnika, odnosno dok na sud ne stigne punomoć izabranog odvjetnika.

Mlada je odvjetnica javnosti poznata kao braniteljica u slučajevima Index i Offside, a već je najavila kako će pokušati stupiti u kontakt sa svojim najnovijim branjenikom. Nema ga u planu braniti tijekom cijelog postupka, već će do angažiranja odvjetnika po njegovom izboru pratiti slučaj i ulagati žalbe na pritvor ukoliko to bude potrebno.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 14.12.10. 21:09

E, sad mi je već pu ku..fer i vas i Sanadera ! Dosadni ste. Ljevica sam, ali od sada navijam za Sanadera ! AJMOOO ljudinooooo ! Fack off HDZ !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika