14.12.2010. / 20:10

Autor: Totalsport

Smiješi li se savršeni prosinac za Miami?

U Miamiju se nadaju savršenom prosincu, no odgovor će vjerojatno dobiti za Božić, jer 25. prosinca gostuju kod Los Angeles Lakersa

Miami Heat mogao bi imati savršen prosinacMiami Heat mogao bi imati savršen prosinacMagična trojka sjajnih košarkaša, Dwyane Wade, LeBron James i Chris Bosh, napokon je počela pokazivati svu svoju moć i Miami trenutačno igra najbolju košarku pod NBA svodovima.

Nakon startnih slabosti, pa i međusobnih svađa (najviše se pisalo o onoj između LeBrona i trenera Erika Spoelstre), krenuo je Miami u nezaustavljivi pohod. Dobili su devet utakmica zaredom, kao i svih osam u prosincu. Zanimljivo je reći da niti jedan suparnik nije dočekao kraj utakmice s manjim minusom od 10 poena. Najbolje se protiv "magične trojke" držao Milwaukee koji je kao domaćin poražen 88-78.

Neki su, pak, gubili utakmice i s preko 20 poena, kao Detroit, Cleveland, Golden State i Sacramento. Od zvučnijih pobjeda svakako treba istaknuti onu kod Utaha od 111-98. Inače, s omjerom 18-8 Miami je već došao do drugog mjesta Istočne konferencije, ispred njih je još samo Boston (19-4).

Ne znamo postoji li nekakav interni dogovor (to bi bilo posve čudno), ali u posljednje četiri utakmice je trojac Wade-James-Bosh kombiniano uvijek zabijao 75 poena! Od zadnjih šest utakmica u pet su zabili točno toliku cifru. Malo je reći da su Wade, James i Bosh duša i pogon ove momčadi, a jednom su, protiv Atlante, postigli 85 posto svih poena Miamija - 75 od 89.

U Miamiju se nadaju savršenom prosincu, no odgovor će vjerojatno dobiti za Božić, jer 25. prosinca gostuju kod Los Angeles Lakersa.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika