15.12.2010. / 10:41

Autor: Nacional.hr

Premijera predstave AMATERI 18. prosinca u kazalištu KNAP

Redatelj Petar Veček i dramaturg Mario Kovač uz sjajnu glumačku ekipu u kojoj su Goran Grgić, Vilim Matula, Ranko Zidarić i Petra Dugandžić donose Radakovićev tekst u obliku neočekivane, provokativne, ali izuzetno duhovite predstave

Ranko Zidarić, Goran Grgić i Vili MatulaRanko Zidarić, Goran Grgić i Vili MatulaPremijera predstave AMATERI po tekstu Borivoja Radakovića u režiji Petra Večeka održati će se u kazalištu KNP 18. prosinca 2010. s početkom u 20 sati. Pretpremijerna izvedba je zakazana za petak 17. prosinca u 20 sati.

Redatelj Petar Veček i dramaturg Mario Kovač uz sjajnu glumačku ekipu u kojoj su Goran Grgić, Vilim Matula, Ranko Zidarić i Petra Dugandžić donose Radakovićev tekst u obliku neočekivane, provokativne, ali izuzetno duhovite predstave.

Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove tragikomedije, vodoinstalater papučar, isfrustrirani kukavac, kvartovski ridikul te iskusna prostitutka, odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film "Made in Croatia" koji bi ih izvukao s dna i napunio im džepove. Kako je ovo snimanje teklo i kako je završilo, moći će te provjeriti 17., 18. i 22. prosinca 2010. na sceni KNAP-a.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika