15.12.2010. / 14:27

Autor: Totalsport

Goal.com: Moskovski CSKA u pregovorima oko Modrića

"Modrićev ugovor prestaje važiti 2016. godine, što CSKA ostavlja u poziciji u kojoj moraju puno raditi po pitanju pronalaska rješenja koje bi zadovoljilo obje strane"

Luka ModrićLuka ModrićVijest na koju će u Londonu vjerojatno samo odmahnuti rukom, pozivajući se na 4-4-2.com donosi nogometni web-portal Goal.com. Riječ je o interesu moskovskog CSKA spram Luke Modrića...

Teško je zamisliti da bi hrvatski nogometaš, ugovorno vezan za Tottenham do kraja lipnja 2016. godine, u siječnju mijenjao adresu. Pogotovo stoga što ga menadžer Harry Redknapp smatra nezamjenjivim i sigurno ne u trenucima kada se njegov klub bori za naslov u Premiershipu i igra osminu finala Lige prvaka.

Ipak, "predstavnici iz Rusije već pregovaraju o transferu i postoji mogućnost da Modriću u siječnju, kada se otvori zimski prijelazni rok, ponude ugovor", piše Goal.com tvrdeći da je u pitanju 18 milijuna eura, uz zaključak:

"Modrićev ugovor prestaje važiti 2016. godine, što CSKA ostavlja u poziciji u kojoj moraju puno raditi po pitanju pronalaska rješenja koje bi zadovoljilo obje strane."

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika