15.12.2010. / 16:23

Autor: Nacional.hr

Toshiba objavila prvu regionalnu e-knjigu napisanu na Facebooku

Toshiba nastavlja proslavu svoje 25-te godišnjice kreiranjem e-knjige koju su zajednički napisali Facebook fanovi iz 7 zemalja

Toshibina knjiga je dostupna i na internetuToshibina knjiga je dostupna i na internetuToshiba, globalni lider u tehnološkim rješenjima, najavljuje prvu regionalnu e-knjigu napisanu na Facebooku čime nastavlja proslavu svoje 25. godišnjice. Ovom prigodom, Toshiba je pozvala sve svoje Facebook fanove iz zemlje i regije da pišu o svojim, prvim iskustvima korištenja kompjutera ili prijenosnog računala. Tako smo napisali prvu regionalnu e-knjigu, koju je napisalo 175 autora iz Rumunjske, Bugarske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Grčke i Izraela.

"Stvorili smo prvo masovno tržište prijenosnih računala prije 25 godina i danas možemo reći da se taj san pretvorio u povijest. Sa takvim iskustvom u proizvodnji prijenosnih računala, nudimo "Bez obzira na sve" jamstvo našim kupcima jer smo sigurni u našu kvalitetu. I dalje nastavljamo slaviti našu 25. godišnjicu, stvaranjem regionalne e-knjige, koju su napisali naši naši Facebook fanovi iz 7 zemalja, te će na taj način svatko imati priliku ispričati priču o svojim prvim iskustvima korištenja kompjutera ili prijenosnog računala", rekla je Deborah, Scharnhoop, Marketing Coordinator, South Eastern Europe & Israel.

Iako se međusobno ne poznaju, ljudi iz različitih zemalja okupili su se na Facebooku i podijelili svoje priče, kreirajući zajedničku avanturu. Stotine obožavatelja odazvalo se na Toshiba poziv pišući svoja sjećanja u virtualni dnevnik koji sada uključuje širok izbor najzanimljivijih priča, koje su vješto i duhovito ispričali članovi Toshiba zajednice. Lokalni žiri je pažljivo odabrao 25 priča iz svake zemlje a autori triju najzanimljivijih i zadivljujućih priča iz svake zemlje biti će nagrađene sa Toshiba uređajima.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika