15.12.2010. / 21:25

Autor: Hina

Crnogorski premijer Đukanović opovrgnuo glasine da podnosi ostavku

Crnogorski premijer Milo Đukanović opovrgnuo je u srijedu medijske spekulacije da će na redovitoj vladinoj sjednici u četvrtak podnijeti ostavku, no nije zanijekao da bi to mogao učiniti do kraja godine.

Milo ĐukanovićMilo ĐukanovićCrnogorski premijer Milo Đukanović opovrgnuo je u srijedu medijske spekulacije da će na redovitoj vladinoj sjednici u četvrtak podnijeti ostavku, no nije zanijekao da bi to mogao učiniti do kraja godine.

Podgorički mediji ranije su najavljivali da će se Đukanović povući s dužnosti krajem prosinca pošto Crna Gora dobije status kandidata za članstvo u Europskoj uniji, a što se očekuje na summitu EU-a koji počinje upravo u četvrtak.

"Demantiram", rekao je Đukanović novinarima, a na pitanje hoće li Novu godinu dočekati kao premijer i čelnik vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) odgovorio je "vidjet ćemo".

U crnogorskoj javnosti očekuju da će Đukanovića na dužnosti predsjednika vlade naslijediti sadašnji potpredsjednik i ministar financija Igor Lukšić.

Đukanović je od 1991. godine pet puta bio biran za premijera te jednom za predsjednika Crne Gore. Vodio je Blok za neovisnu Crnu Goru i pod njegovim vodstvom Crnogorci su na referendumu 21. svibnja 2006. donijeli povijesnu odluku o obnovi crnogorske neovisnosti.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 15.12.10. 23:33

Pa nije glup kao Sanader i da završi tako brzo iza rešetaka.Ali bit će,bit će.Svaka lija dolija.Kad-tad.Mrtvi ga iz groba pozivaju ali se još pravi gluh.To je tipologija tako znana na brdovitom Balkanu.


registracija
9/1/08

caballero, 16.12.10. 05:48

Zasto bi dao ostavku? Pa tek je 20 godina na vlasti, nije prodavao organe, samo je malo svercao pljuge...


registracija
27/7/09

columbo, 16.12.10. 06:44

O kakvom je tek mafijaskom bossu rijec, to ce se isto tako otkriti...Nece ni on vjecito...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika