15.12.2010. / 21:45

Autor: Totalsport

Mansell: Hamilton i Button sljedeće sezone idu po naslov

Lako je objasniti zašto će i Hamilton i Button biti jaki pretendenti za naslov sljedeće godine. Obojica su već bili prvaci, gladni su pobjeda i mladi su. Voze za jednu od najboljih momčadi koju podupire moćan Mercedesov motor - komentirao je bivši svjetski prvak iz 1992. godine

Lewis HamiltonLewis HamiltonBivši svjetski prvak u Formuli 1 Britanac Nigel Mansell (57) označio je svoje sunarodnjake Lewisa Hamiltona i Jensona Buttona kao glavne kandidate za skidanje Sebastiana Vettela sa svjetskog trona.

McLarenov duo završio je godinu na četvrtom, odnosno petom mjestu poretka vozača iako je sredinom sezone držao čelna dva mjesta. No, na kraju su se ispred njih ugurali Vettel, Fernando Alonso i Mark Webber.

- McLaren će se sljedeće godine vratiti jači. Lako je objasniti zašto će i Hamilton i Button biti jaki pretendenti za naslov sljedeće godine. Obojica su već bili prvaci, gladni su pobjeda i mladi su. Voze za jednu od najboljih momčadi koju podupire moćan Mercedesov motor - komentirao je bivši svjetski prvak iz 1992. godine.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika