16.12.2010. / 12:12

Autor: Hina

Pupovac: Rekonstrukcija Vlade potrebna što prije

"Mi već dugo smatramo da se Vlada treba rekonstruirati, a premijerka je sada to odlučila napraviti i ima našu potporu", kazao je Pupovac

Milorad PupovacMilorad PupovacPredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor odlučila je napraviti rekonstrukcije u Vladi i za to ima podršku SDSS-a koji smatra da do toga treba doći što prije, izjavio je danas Hini potpredsjednik SDSS-a i saborski zastupnik te stranke Milorad Pupovac.

"Mi već dugo smatramo da se Vlada treba rekonstruirati, a premijerka je sada to odlučila napraviti i ima našu potporu", kazao je Pupovac u telefonskom razgovoru, u kojem je potvrdio da su stranke vladajuće koalicije, kao i sam HDZ, imale nekoliko razgovora o pitanju rekonstrukcije Vlade.

Pupovac naglašava da bi do promjena u Vladi trebalo doći što prije.

Na premijerki Kosor je da odluči hoće li to biti do Božića (25. prosinca), ili poslije Nove godine, dodao je.

Nije htio govoriti o imenima ministara koji bi trebali otići, iako se u medijima spekulira o četiri ministarska mjesta.

To je stvar premijerke Kosor i njene stranke tko će otići iz Vlade, a tko ne. Neka ona ocijeni što je u interesu Vlade i stranke, o kojim ljudima je riječ, kazao je.

Dodaje da će se o eventualnim stručnim ljudima koji bi ušli u Vladu još razgovarati između koalicijskih partnera. "Još ćemo vidjeti, ima različitih ideja", rekao je Pupovac.

Vezane vijesti

17 godina mojih značajnih rezultata

17 godina mojih značajnih rezultata

Prihvaćam što će za moju smjenu glasovati i oni koje sam prije nekoliko mjeseci uključila u HDZ, to je politička realnost, poručila je danas Jadranka… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 16.12.10. 13:55

Tebi treba lobotomija a ovima što ti se uvlače u guzicu treba dobra motka.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika