16.12.2010. / 13:12

Autor: Totalsport

Salpingidis: Iscrpljeni smo; Filomeno: Pamtit ću Zagreb po ovoj pobjedi

- Nismo igrali dobro u prvom dijelu i Dinamo je u tom periodu bio bolji. Srećom, Dimitris nam je osigurao vrlo važnu pobjedu - komentirao je španjolski veznjak PAOK-a Victor Vitolo

Dinamo nije uspio pobijediti PAOKDinamo nije uspio pobijediti PAOKNakon utakmice u Maksimiru u kojoj su osigurali plasman u 1/16 finala Europa lige pobjedom nad Dinamom 1-0, nogometaši PAOK-a bili su, razumljivo, oduševljeni.

- Jako smo zadovoljni kako su se stvari odvile u Zagrebu. Očekivali smo tešku utakmicu, a ovo je bilo prvi put da je većina naših igrača igrala u ovakvim uvjetima. Proslavit ćemo ovu pobjedu, ali sada smo zaista iscrpljeni - komentirao je strijelac jedinog gola na susretu iz 60. minute Dimitris Salpingidis.

- Nismo igrali dobro u prvom dijelu i Dinamo je u tom periodu bio bolji. Srećom, Dimitris nam je osigurao vrlo važnu pobjedu - komentirao je španjolski veznjak PAOK-a Victor Vitolo, dok je argentinski napadač solunskog kluba Lucio Filomeno dodao:

- Još je prerano razmišljati o proljeću, prvo moramo proslaviti ovu pobjedu. Pamtit ću Zagreb po ovoj važnoj pobjedi. Stadion je bio pun i atmosfera sjajna.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika