16.12.2010. / 13:45

Autor: Nacional.hr

Nick Cannon progovorio: Mariah Carey će roditi blizance, ili trojke?

Da će roditi blizance, pjevačica je navodno dala nasluiti svojedobno u jednom intervjuu kada je izjavila kako očekuje 'njih', a njezine navode ovih dana je ponovio i ponosni otac

Mariah Carey Mariah Carey Krajem listopada, američka pjevačica Mariah Carey obznanila je sretnu vijest o trudnoći, a trideset dana kasnije mediji su se raspisali kako ona i suprug Nick Cannon očekuju blizance.

Da će postati majka dvoje djece, pjevačica je navodno dala nasluiti svojedobno u jednom intervjuu kada je izjavila kako očekuje 'njih', a njezine navode ovih dana je ponovio i ponosni otac.

Izjavio je kako je njegova supruga kazala istinu kada je rekla da će roditi dvoje djece, međutim nije isključena mogućnost da dobiju trojke.

"Da, istina je. Još je rano, rođenje djeteta očekujemo u proljeće", rekla je dobitnica nagrada Grammy prije mjesec i pol dana. Također je priznala da je imala spontani pobačaj nedugo nakon što se udala za Cannona 2008. godine.

Inače, u 20-godišnjoj pjevačkoj karijeri Mariah Carey prodala je više od 200 milijuna albuma, a 18 puta njezina je pjesma bila prva na popisu najslušanijih u Sjedinjenim Državama.

Vezane vijesti

'Virtualna' Mariah Carey održala koncert u Zagrebu

'Virtualna' Mariah Carey održala koncert u Zagrebu

Koncertom Mariah Carey u hologramu, Hrvatski Telekom obilježio je sinoć na Trgu kralja Tomislava dolazak blagdana te božićnim hitom „Oh Santa"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika