16.12.2010. / 14:00

Autor: Hina

Nakon dva dana, dvoje 'nestalih' na Sljemenu pojavili se živi i zdravi

Mediji su objavili da je riječ o bivšem policijskom specijalcu i vlasniku jednog zagrebačkog kafića te njegovoj prijateljici, bivšoj konobarici u tom kafiću

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMuškarac i žena za kojima se protekla dva dana tragalo na Sljemenu pojavili su se danas u Zagrebu "živi i zdravi" i do kraja dana trebali bi na policiji razjasniti gdje su bili proteklih dana, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Glasnogovornica policije Jelena Bikić Hini je potvrdila da su se 32-godišnjak i 25-godišnjakinja danas prijepodne telefonom javili jednom zagrebačkom odvjetniku te da bi do kraja dana trebali doći na razgovor u policiju kako bi razjasnili gdje su proveli protekla dva dana tijekom kojih su za njima tragali policija i Gorska služba spašavanja.

Potraga je pokrenuta nakon što su radnici koji su sanirali štetu od odrona jučer ujutro na Sljemenskoj cesti pronašli napušteni automobil "kia sorento" s upaljenim motorom. U automobilu su pronađeni mobitel i osobni dokumenti 32-godišnjaka i 25-godišnjakinje.

Mediji su objavili da je riječ o bivšem policijskom specijalcu i vlasniku jednog zagrebačkog kafića te njegovoj prijateljici, bivšoj konobarici u tom kafiću. Nagađalo se da je dvoje "nestalih" oteto ili da su zajedno pobjegli.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 16.12.10. 15:46

Di su bili, da su bili, lipo im je bilo!!!!!!!!


registracija
3/12/10

Yoda, 16.12.10. 20:10

Dobro je da sve završilo dobro, a sad im trebaju račune poslati policija i Gorska služba spašavanja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika