16.12.2010. / 15:19

Autor: Hina

Bandić zavladao Cibonom: Skupština prihvatila ostavke predsjednika i Upravnog odbora

Cibona je u srijedu u Francuskoj od Choleta doživjela i deveti poraz, te je jedini klub u Euroligi koji ove sezone nema niti jednu pobjedu. U NLB ligi Cibona zauzima tek 11. mjesto s pet pobjeda i šest poraza

Skupština Košarkaškog kluba Cibona, održana u četvrtak u Zagrebu, prihvatila je ostavke predsjednika Vlatka Previšića i cijelog Upravnog odbora kluba, te je Gradu ustupila svoje poslovne prostore, saznaje se sa za javnost zatvorene sjednice Skupštine Cibone.

Ostavke predsjednika Vlatko Previšić, direktora Mihovila Nakića i članova Upravnog odbora Cibone bio je uvjet gradonačelnika Milana Bandića, koji je najavio da će samo u tom slučaju Grad Zagreb pomoći Ciboni, koja je u velikoj financijskoj krizi, te joj zbog dugova prijeti čak i gašenje.

Prema najavama, situacija u Ciboni i rješenja za spas kluba naći će se na dnevnom redu sjednice Gradske skupštine u ponedjeljak. Nova, izborna Skupština kluba, na kojoj će biti izabran novi predsjednik i novo vodstvo, bit će sazvana dokraja godine.

Cibona je u srijedu u Francuskoj od Choleta doživjela i deveti poraz, te je jedini klub u Euroligi koji ove sezone nema niti jednu pobjedu. U NLB ligi Cibona zauzima tek 11. mjesto s pet pobjeda i šest poraza.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika