16.12.2010. / 16:06

Autor: Nacional.hr

Napokon dobre vijesti: Aretha Franklin puštena iz bolnice

'Kraljica soula' je završila na operacijskom stolu, a čini se da je operacija prošla u najboljem redu jer je pjevačica već puštena na kućnu njegu

Aretha FranklinAretha FranklinDa pjevačica Aretha Franklin vodi bitku s rakom gušterače od koje je svojedobno preminuo glumac Patrick Swayze potvrdili su stranim medijima početkom listopada članovi njezine obitelji.

U međuvremenu je 'kraljica soula' završila na operacijskom stolu, a čini se da je operacija prošla u najboljem redu jer je pjevačica već puštena na kućnu njegu.

"Kod kuće sam već tri dana. O meni brinu obitelj i prijatelji, a posjećuje me i privatna medicinska sestra", poručila je pjevačica svojim obožavateljima i time dala naslutiti da se dobro osjeća.

Liječničke prognoze u početku nisu bile nimalo optimistične, no čini se da je zdravstveno stanje Arethe Franklin uistinu napokon krenulo na bolje.

Vezane vijesti

'Dugovi duži od 365 dana podmirit će se u drugoj polovici travnja'

'Dugovi duži od 365 dana podmirit će se u drugoj polovici travnja'

Ministar zdravlja Rajko Ostojić komentirajući dugovanje cijelog niza bolnica veledrogerijama, nekih čak i dulje od 1000 dana naglasio je kako se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika