17.12.2010. / 11:13

Autor: Nacional.hr

Splitska policija prijavila Vujčića i Rossu zbog smrti dječaka

Dječak je nastradao krajem listopada igrajući se s ostalom djecom na toboganu na napuhavanje. U jednom momentu je pao na tlo i ostao bez svijesti

Nikola VujčićNikola VujčićKošarkaš Nikola Vujčič i nogometaš Giovanni Rosso kazneno su prijavljeni za smrt petogodišnjaka u njihovoj igraonici Čarobni grad na Poljudu. Slobodna Dalmacija piše da ih splitska policija tereti za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti sa smrtnom posljedicom i opće opasnu radnju, odnosno da su propustili poduzeti dužne radnje za sigurnost svojih korisnika.

Podsjetimo, dječak je nastradao krajem listopada igrajući se s ostalom djecom na toboganu na napuhavanje. U jednom momentu je pao na tlo i ostao bez svijesti. Po riječima očevidaca, pomoć mu je pružio otac i jedna posjetiteljica, inače medicinska sestra koja je tamo bila sa svojom djecom. Kola hitne pomoći došla su na mjesto događaja u vrlo kratkom vremenu, no u splitskoj bolnici su konstatirali smrt dječaka.

Prema riječima patologa dr. Antonia Alujevića iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split, uzrok smrti petogodišnjeg dječaka iz Korčule je - vješanje. "Na vratu sam pronašao brazdu karakterističnu za vješanje, ali i druge znakove koji upućuju na to da je do smrti došlo upravo usljed vješanja", kratko je tada dr. Alujević. Policija je prijavila i voditelja igraonice Vangela Likuševskog.

Vezane vijesti

TBL doigravanje: Fenerbahçe vodi 2-0 u seriji protiv Efes Pilsena

TBL doigravanje: Fenerbahçe vodi 2-0 u seriji protiv Efes Pilsena

Košarkaši Fenerbahçea, aktualni turski prvaci koje s klupe vodi Neven Spahija, nadomak su plasmana u finale TBL doigravanja u srazu protiv najvećega… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika