17.12.2010. / 12:21

Autor: Nacional.hr

Repriza finala Lige prvaka već u veljači: Ogled Intera i Bayerna u osmini finala

Najviše sreće u ždrijebu imali su Manchester i posebno Chelsea. United je izvukao Marseille dok je londonski klub izvukao vjerojatno najslabiju momčad u ždrijebu Kopenhagen. Osmi dvoboj i vjerojatno najmanje atraktivan bit će onaj između Schalkea i Valencije

Nogometaši Bayerna protiv Intera će tražiti osvetu sa poraz u finalu Lige prvaka ovog svibnjaNogometaši Bayerna protiv Intera će tražiti osvetu sa poraz u finalu Lige prvaka ovog svibnjaU Nyonu je održan ždrijeb osmine finala Lige prvaka, a par koji se na prvi pogled odmah izdvaja od ostalih je onaj Intera iz Milana i minhenskog Bayerna. Reprizu prošlosezonskog finala tako ćemo gledati već u veljači jer se prvi susreti igraju 15., 16., 22. i 23. veljače, a uzvrati su na rasporedu 8., 9., 15. i 16. ožujka. Uefa još nije odredila koje će se utakmice igrati u kojem terminu.

Od ostalih parova najzanimljiviji par je svakako onaj između Barcelone i Arsenala, dok će hrvatske ljubitelje nogometa najviše interesirati dvoboji Tottenhama i Milana, te Šahtara i Rome. Treba izdvojiti i meč između Reala i Lyona, što je repriza prošlosezonskog ogleda osmine finala kada je Lyon usred Madrida izbacio Reala.

Najviše sreće u ždrijebu imali su Manchester i posebno Chelsea. United je izvukao Marseille dok je londonski klub izvukao vjerojatno najslabiju momčad u ždrijebu Kopenhagen. Osmi dvoboj i vjerojatno najmanje atraktivan bit će onaj između Schalkea i Valencije.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Roma - Šahtar

Inter - Bayern

Schalke 04 - Valencia

Lyon - Real Madrid

Arsenal - Barcelona

Milan - Tottenham

Marseille - Manchester United

Kopenhagen - Chelsea

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika