17.12.2010. / 15:22

Autor: Hina

Snima se nastavak "Zaljubljenog Shakespearea"?

Po priopćenju objavljenu u Los Angelesu, Miramax Film i Weinstein Co. dogovorili su se da snime nastavak te romantične komedije koja je 1999. osvojila Oscara za najbolji film

Gwyneth PaltrowGwyneth PaltrowTo što je Shakespeare rijetko pisao svoja djela u nastavcima nije spriječilo Hollywood da planira nastavak "Zaljubljenog Shakespearea", filma o ljubavnom životu književnog velikana koji je autorima donio sedam Oscara.

Po priopćenju objavljenu u Los Angelesu, Miramax Film i Weinstein Co. dogovorili su se da snime nastavak te romantične komedije koja je 1999. osvojila Oscara za najbolji film, kao i nastavke filmova "Zločesti Djed Mraz" i "Kockari".

Dogovor je postignut pošto je skupina ulagača u prosincu otkupila Miramax, koji su utemeljili Bob i Harvey Weinstein i onda prodali Disneyju, od tog konglomerata za 660 milijuna dolara. "Zaljubljeni Shakespeare" bio je jedan od najvećih uspješnica Miramaxa i pretvorio ju je u tvrtku koja osvaja Oscare.

Na osnovi dogovora filmske tvrtke moći će također raditi na nastavcima "Dnevnika Bridget Jones" i "Od sumraka do zore".

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika