17.12.2010. / 15:54

Autor: Martina Čizmić

Mladen Pavić imenovan novim glasnogovornikom Vlade

Podsjetimo, od Mehunova odlaska, dužnost glasnogovornice Vlade obnašala je zamjenica predstojnika Ureda za odnose s javnošću Martina Banić

Mladen PavićMladen PavićOsam mjeseci nakon što je mjesto glasnogovornika Vlade napustio Zlatko Mehun, Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice napokon i službeno imenovala njegovog nasljednika. Tako će sva pitanja Vlade pred medijima rješavati dosadašnji ravnatelj Uprave za informacijske sustave i logistiku Mladen Pavić. Sandra Puhovski imenovana je zamjenicom predstojnika Ureda za odnose s javnošću.

Podsjetimo, od Mehunova odlaska, dužnost glasnogovornice Vlade obnašala je zamjenica predstojnika Ureda za odnose s javnošću Martina Banić. Ona je sada razriješena te dužnosti te je imenovana za predstojnicu Ureda predsjednice Vlade. Tu je dužnost do sad obavljao Krunoslav Mesarić.

Mladen Pavić, po struci je diplomirani veterinar, no u medijima je od diplome. 1997. godine počeo je raditi kao vanjski suradnik na HRT-u za emisiju Poljoprivredni savjetnik. Na HRT-u je radio nešto manje od šest godina, a potom je prešao u glasnogovornike. Prvo u Ministarstvu poljoprivrede, da bi poslije radio i kao državni tajnik u istom ministarstvu.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika