17.12.2010. / 20:54

Autor: Hina

Albanski predsjednik: Surađivat ćemo u istrazi o trgovini organima da speremo ljagu

Albanija je spremna surađivati s međunarodnim pravosuđem kako bi razriješila "klevete" iz Martyjeva izvješća Vijeću Europe o navodnoj trgovini organima zarobljenika s Kosova preko Albanije, kaže se u službenom priopćenju.

Bamir TopiBamir TopiAlbanija je spremna surađivati s međunarodnim pravosuđem kako bi razriješila "klevete" iz Martyjeva izvješća Vijeću Europe o navodnoj trgovini organima zarobljenika s Kosova preko Albanije, kaže se u službenom priopćenju.

"Najbolje rješenje da se zauvijek razjasne sve optužbe i klevete jest suradnja s nacionalnim i međunarodnim pravosuđem", rekao je u petak albanski predsjednik Bamir Topi u priopćenju.

Tirana je spremna "bezrezervno surađivati s međunarodnim institucijama uključenim u to pitanje", Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju i Vijećem Europe, rekao je albanski ministar vanjskih poslova. Ocijenio je da su optužbe švicarskog parlamentarca Martyja da je Albanija surađivala u trgovini organima "potpuna neistina, nagađanje i čista kleveta".

Vezane vijesti

Europska unija postaje savezna država

Europska unija postaje savezna država

Priča oko poreza u Europskoj uniji vodi se već godinama, a ona se intenzivirala posljednjih mjeseci u okviru napornih pregovora o novom proračunu… Više

Komentari

registracija
17/12/10

grb, 17.12.10. 21:55

Nešto je srpska diplomacija uzela maha gore u EU. Počeli oni prikazivati Kosovo kao i Hrvatsku kao državu na zločinima. Dobro, Albanci nemaju takvu nesreću kao mi.Nemaju belog Jusipovića.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika