17.12.2010. / 20:57

Autor: Martina Čizmić, Nacional.hr

Sanaderov odvjetnik medijima odvlačio pažnju kako bi Mirjana posjetila Ivu?

Novinari su javljali o tome kako se Ivo Sanader osjeća i što radi, a Mirjana Sanader je uspjela izbjeći bliceve fotoaparata i televizijske kamere

Mirjana i Bruna SanaderMirjana i Bruna SanaderIako su mediji u četvrtak cijeli dan čekali pred zatvorom u Salzburgu, Mirjana Sanader nije prošla pored njih. No, zato je veoma susretljiv bio Sanaderov odvjetnik Goran Suić, koji je otvoreno pričao kako se njegov klijent osjeća.

I dok je Suić čavrljao s novinarima, na stražnji ulaz u zatvor ušla je Mirjana Sanader. Večernji list poziva se na neslužbene informacije prema kojima se supruga Ive Sanadera u posjetu u zatvoru zadržala nešto više od dopuštenog, oko pola sata.

Novinari su za to vrijeme javljali o tome kako se Ivo Sanader osjeća i što radi, a Mirjana Sanader je uspjela izbjeći bliceve fotoaparata i televizijske kamere.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
17/12/10

grb, 17.12.10. 21:20

Pa naravno, novinari su smeće koje se uvlači gdje mu i nije mjesto. Baš mi je drago da su prešli te kretene s fotićima. Bilo bi lijepo da nakon Sanaderove čelije vidimo i prčvarnicu jednog novinara. Recimo onog koji je ubio Lady Di ..


registracija
24/4/10

fiorano, 17.12.10. 22:43

Sanader je u zatvoru....institucije rade svoj posao kako kažu......Mirjana nije optužena zašto je progonite a ne pitate Jacu zašto je šutjela o crnim fondovima?Ona znala i ......ona premijerka to samo ima u Hrvatskoj


registracija
8/8/09

tovar62, 18.12.10. 02:57

Posebno ove Udbaske novinare,,,,


registracija
27/7/09

columbo, 18.12.10. 04:40

Ja ne znam zasto je toliko bitno da se fotografira gospodju Sanader pri ulasku u zatvor? Opcenito, cemu toliko lesinarstvo? Neki dan neka visokoumna dama u Jutarnjem pise detalje o g.Mirjani, njenim strastima i manirima, a jucer opet informacija u istom dnevniku kako se profesoricu Sanader ne smije prekidati u nastavi, jer tako sto je uzasno revoltira. Gdje ste gospodo bili dok je Sanader bio na vlasti?
Zaista, gdje su granice srozavanja te inace do blata ponizene profesije!?


registracija
17/12/10

grb, 18.12.10. 14:05

Colombo, takve su najviše krale, to su ti klasične jugo izdajice koje su uz hdz dok je na vlasti da bi cinkale i krale, a kada komunizam uzme maha onda pokažu onu koljačku priglupu pratizansku crtu.


registracija
11/1/10

fluid, 18.12.10. 18:23

Sanaderova taktika za sada ima smisla i uspješna je.Za sada kažem.Kako će na kraju ispasti,ostaje da se vidi.Da Hrvatska treba biti skeptična,upozorava nas povijest u svezi europske solidarnosti kada je Hrvatska štitila Evropu a bilo joj vraćeno gotovo izdajom te iste Evrope.Ili previše si umišljamo ili previše očekujemo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika