17.12.2010. / 22:19

Autor: Totalsport

Boateng suigračima iz Milana pjeva pjesmice Michaela Jacksona

Plesni stil Jackson je besmrtnim učinio u Thrilleru, legendarnom spotu svoje najpopularnije pjesme

Kevin-Prince BoatengKevin-Prince Boateng- On prekrasno pjeva i pleše, "Moonwalk" gotovo savršeno - izjavili su nogometaši AC Milana o svom suigraču Kevin-Princeu Boatengu...

Danas 23-godišnji vezni nogometaš milanskog kluba, nekoć mladi njemački a danas seniorski ganski reprezentativac, navodno je fantastičan imitator pop-kralja Michaela Jacksona. Potvrdili su to njegovi suigrači, Massimo Oddo i Mario Yepes, u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

- Pjeva nam "a capella" i to uvijek na engleskom. Svaki bi laik shvatio da Kevin-Prince ima prekrasan glas. Zasad nas svojim talentom daruje samo u svlačionici, ali u takvim je trenucima uistinu vrlo ugodno - rekao je bek Oddo, dok je kolumbijski stoper Yepes dodao:

- Kevin pjeva vrlo dobro. Obožava Jacksona. Također jako dobro pleše, a specijalnost mu je "Moonwalk".

Plesni stil Jackson je besmrtnim učinio u Thrilleru, legendarnom spotu svoje najpopularnije pjesme.

Činjenica da se Ganac opustio u svlačionici očito ide u prilog njemu samome, ali i cijeloj momčadi: u obadvjema je prošlim prvenstvenim utakmicama zabio po jedan gol za svoju momčad u 3-0 pobjedama nad Brescijom i Bolognom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika