18.12.2010. / 12:30

Autor: Totalsport

Džeko na aukciji: Arsenal nudi 24 milijuna, City 35 milijuna funti

Nakon što su neki engleski mediji donijeli priču po kojoj je Arsenal spreman na "rekordnu ponudu od 24 milijuna engleskih funti", uslijedila je i nova epizoda o Džeki, ali iz kuta Manchester Cityja

Edin DžekoEdin DžekoLondonski Arsenal trenutačno ne stoji najbolje kada je u pitanju napadački red. Bendtner i Vela su voljni napustiti momčad, Van Persie je u stalnoj borbi s ozljedama, pa je Marokanac Chamakh jedini pravi napadač kojeg ima sada i za budućnost trener Arsene Wenger...

Stoga nije čudno da Arsenal što prije želi potpisati jedno vrlo kvalitetno pojačanje (svakako to žele napraviti tijekom siječnja), a dio engleskih medija spominje da je prvi na listi želja 24-godišnji bosansko-hercegovački nogometaš Edin Džeko, vođa navale Bundesligaša Wolfsburga.

Džeko je već dugo vremena na izlaznim vratima tog kluba, ali niti Milan, niti Juventus, niti Manchester City nisu uspjeli svojim ponudama slomiti upravu kluba iz "vučjeg grada". U klauzuli Džekinog ugovora stoji da budući kupac mora dati 40 milijuna engleskih funti za njega.

Upitno je uopće želi li netko dati toliko mnogo za Džeku, no navodi se da je Arsenal spreman na "rekordnu ponudu" od 24 milijuna engleskih funti. Niti to nije cifra koju traži Wolfsburg, no sada očigledno imaju novog partnera u mogućim pregovorima.

City Džeki nudi 35 milijuna eura za pet godina

Nakon što su neki engleski mediji donijeli priču po kojoj je Arsenal spreman na "rekordnu ponudu od 24 milijuna engleskih funti", uslijedila je i nova epizoda o Džeki, ali iz kuta Manchester Cityja.

Taj je klub ovog ljeta tražio sjajnog strijelca Wolfsburga, ali nije želio prihvatiti prag od 40 milijuna eura koliku je cijenu postavio Wolfsburg budućim kupcima. Znano je da City priprema ugovor kojeg će podastrijeti Džeki. U pitanju je ugovor s trajanjem od pet sezona, kao i godišnja plaća od sedam milijuna eura. No, i ako Džeko prihvati sve te opcije ovog Premierligaša, kao prepreka za transfer i dalje stoji Wolfsburg. Kao i svih ranijih mjeseci dosad.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika