18.12.2010. / 18:02

Autor: Totalsport

Capello: Sir Ferguson je najbolji trener svih vremena

Recimo da će ova nedjelja ispisati 8811 dan Fergusona na klupi "crvenih vragova" (tamo sjedi od 1986. godine) i time će srušiti rekord po duljini obavljana tog posla kojeg je dosad držao legendarni Matt Busby (8810 dana)

Fabio CapelloFabio CapelloEngleski izbornik Fabio Capello nema dvojbe oko toga tko je najbolji nogometni stručnjak svih vremena. Njegova odluka je, kako sam kaže, vrlo jasna...

- Sir Alex Ferguson, bez dvojbe. Nevjerojatno je koliko je dugo izdržao na klupi Manchester Uniteda. Mijenjala se momčad i igrači, mijenjalo se i shvaćanje nogometa, ali je on uvijek ostao pobjednik. I uvijek je vodio Manchester United do velikih uspjeha - rekao je Capello.

Recimo da će ova nedjelja ispisati 8811 dan Fergusona na klupi "crvenih vragova" (tamo sjedi od 1986. godine) i time će srušiti rekord po duljini obavljana tog posla kojeg je dosad držao legendarni Matt Busby (8810 dana).

- Volio bih mu poželjeti za ovaj Božić da izdrži još dvadeset godina u ovom poslu.

Potom su se novinari okrenuli engleskoj reprezentaciji i pitali Capella kojeg bi neengleskog igrača priključio reprezentaciji. Nakon kratkog razmišljanja Capello je rekao:

- Pitanje je dobro, ali ne bih volio nikoga, ja volim svoje igrače.

Potom se u razgovor ubacio Stuart Pierce, nekadašnji pomoćnik Talijana i izbornik mlade engleske reprezentacije.

- Fabio, budi ozbiljan. Pa, reci Lionel Messi.

Na kraju je Capello odgovorio i kojeg bi glumca volio vidjeti u filmu kako utjelovljuje njegov lik.

- To mi je lako, moj prijatelj Hugh Grant.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika