18.12.2010. / 19:07

Autor: Totalsport

Mourinho: Od 1 do 10, dao bih si ocjenu 11

Osvojio sam sva natjecanja koja sam mogao s Interom, a u ovom trenutku sam i s Realom još uvijek u mogućnosti osvajanja svih natjecanja. Ovo je bila savršena godina - izjavio je portugalski stručnjak

Jose MourinhoJose MourinhoNimalo skroman bio je komentar trenera madridskog Reala Josea Mourinha na pitanje kako bi ocijenio svoj rad u 2010. godini.

- Na ljestvici od 1 do 10, dao bih si ocjenu 11. Osvojio sam sva natjecanja koja sam mogao s Interom, a u ovom trenutku sam i s Realom još uvijek u mogućnosti osvajanja svih natjecanja. Ovo je bila savršena godina - izjavio je portugalski stručnjak koji je s Interom osvojio Ligu prvaka te talijansko prvenstvo i Kup.

Osvrnuo se Mourinho i na Brazilca Kaku koji je u subotu odradio prvi trening nakon operacije meniska početkom kolovoza.

- Danas smo imali bazični trening slabijeg intenziteta, tako da nije bilo nikakvog rizika za njega. Kaka je dobio priliku da se ponovno osjeća kao nogometaš - poručio je Mourinho, dodavši kako će Brazilac sljedeći mjesec biti spreman za igru.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika