18.12.2010. / 18:36

Autor: Totalsport

Faka bodrila i skupina navijača iz Hrvatske

Slovenski web-portal Siol piše da je Faka iz gledališta bodrila skupina hrvatskih navijača, među kojima je bila i njegova djevojka

Jakov FakJakov FakHrvat Jakov Fak oduševio je slovenske navijače na Pokljuci, zauzevši odlično četvrto mjesto na desetkilometarskoj sprinterskoj utrci Svjetskog kupa biatlonaca...

Velika podrška uz stazu nije zasmetala 23-godišnjeg Mrkopljanina, koji je agresivnim startom i samo jednim promašajem dospio nadomak pobjedničkog postolja, ponovivši tako identičan rezultat sprinterske utrke iz Östersunda na samom početku sezone.

- Iznimno sam radostan, a nadam se i da su gledatelji zadovoljni mojim nastupom, te da će se sutra (nedjelja) pojaviti u još većem broju - rekao je slovenski junak nastavivši:

- Zbog novonapadalog snijega pruga je bila malo premekana i zbog toga je bilo jako teško trčati. Lijepo je da je barem jedan iz naše ekipe uspio. Na treninzima smo svi manje-više izjednačeni. Ovaj sam put ja imao najviše sreće odskočiti. Ipak, i moj je rezultat dokaz da reprezentacija radi jako dobro.

Slovenski web-portal Siol piše da je Faka iz gledališta bodrila skupina hrvatskih navijača, među kojima je bila i njegova djevojka.

Trener slovenske muške reprezentacije Uroš Velepec nakon utrke je, nazvavši pritom Faka po slovenski - Jaka, kazao:

- Jaka je napravio odličan posao, pogotovo u trkačkom smislu. Mislim da je to bio jedan od njegovih najboljih nastupa gledajući samo trčanje, što mu je i omogućilo izvrstan uspjeh unatoč jednome promašenom gađanju. Bio je, u svakom slučaju, jedini koji je zadovoljio naše apetite.

Ostali slovenski biatlonci plasirali su se na 48. (Marič), 78. (Rupnik) i 79. (Bauer) mjesto.

Vezane vijesti

Jakov Fak svjetski prvak na 20 km

Jakov Fak svjetski prvak na 20 km

Hrvatski 24-godišnji biatlonac Jakov Fak, član slovenske reprezentacije, osvojio je zlatnu medalju u individualnoj utrci na 20 kilometara na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika