20.12.2010. / 07:00

Autor: Extra

Doris Vrečko: Oporavak uz obitelj

Voditeljica emisije "Automotiv" na Novoj TV i bivša prvakinja Hrvatske u mačevanju puštena je na kućnu njegu nakon što je zbog psihičkog sloma boravila na psihijatrijskom odjelu

Doris VrečkoDoris VrečkoVoditeljica emisije "Automotiv" na Novoj TV, Doris Vrečko uspješno se oporavila. Kod kuće je, redovito se čuje s prijateljicama, a s nekima od njih dogovarala je i da se uskoro nađu na kavi.

Zajedno sa svojom obitelji, ocem Romeom, majkom Brankom i sestrom, priprema se za nadolazeće blagdane kojima se silno veseli. Kada smo ju kontaktirali nakon što su do nas doprle informacije da se oporavila, Doris je rekla: "Hvala vam na pozivu, ali htjela bih se malo odmoriti od svega. Nadam se da me razumijete.

Hvala vam i na lijepim riječima podrške." Čini se kako se Doris Vrečko uspješno oporavila od kada je prije dva mjeseca, ova 27-godišnja voditeljica, pala u nesvijest nakon čega nije mogla ni govoriti ni hodati.

Nakon što su joj liječnici ustanovili da nema neurološkog oboljenja, prebačena je na odjel psihijatrije, no još uvijek javnosti nije poznato što je točno izazvalo takvo stanje.

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE!

Vezane vijesti

Muamba samostalno hoda po londonskoj bolnici

Muamba samostalno hoda po londonskoj bolnici

Menadžer engleskog nogometnog kluba Bolton, Owen Coyle, potvrdio je za engleske medije da njegov igrač Farbice Muamba nastavlja s čudesnim oporavkom… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 20.12.10. 10:09

Ovakvo stanje obično izaziva "kruh bez motike"!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika