19.12.2010. / 13:48

Autor: Totalsport

Benitez: Kupite mi trojicu nogometaša ili odlazim

- Obećana su mi trojica, a nitko u klub nije stigao. Pred nama su sada tri opcije - kazao je Benitez

Rafael BenitezRafael BenitezDugo su vremena talijanski mediji "uručivali" otkaz Interovom treneru Rafaelu Benitezu. Priča je sada dobila zaokret, španjolski nogometni stručnjak je taj koji prijeti odlaskom s klupe europskih i svjetskih prvaka...

U subotu je Inter svladao Mazembe u finalu Svjetskog klupskog prvenstva što je Benitezu, očito, dalo za pravo da krene u obračun sa svim neistomišljenicima. Jednako tako dovoljno glasnu poruku odaslao je klupskom predsjedniku Massimu Morattiju.

- Imamo mnogo umornih igrača i potrebne su nam barem tri kupnje da nastavimo. Ti igrači mi trebaju odmah, dakle, ne sredinom ili krajem siječnja već sada. Imamo bodovni zaostatak koji moramo hvatati i potreban nam je višak ljudi.

- Obećana su mi trojica, a nitko u klub nije stigao. Pred nama su sada tri opcije - kazao je Benitez i obrazložio ih.

- Inter će ili kupiti trojicu nogometaša i još jednog braniča koji će nadomjestiti Waltera Samuela ili ćemo nastaviti ovako do kraja sezone nakon koje će sva odgovornost biti svaljena na mene. Treća je opcija ta da se iz Intera jave mom agentu - najavio je Španjolac spremnost odlaska s klupe milanskog sastava.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika