19.12.2010. / 19:36

Autor: Hina

Video: U eksploziji naftovoda u Meksiku jedanaest mrtvih i dvanaest ozlijeđenih

Jedanaest osoba je poginulo, a dvanaest je ozlijeđeno u nedjelju u eksploziji naftovoda domaće naftne tvrtke Pemexa u Texmelucanu, u središtu Meksika, priopćila je vlada u državi Puebli.

Eksplodirao je naftovod u selu (Reuters)Eksplodirao je naftovod u selu (Reuters)Jedanaest osoba je poginulo, a dvanaest je ozlijeđeno u nedjelju u eksploziji naftovoda domaće naftne tvrtke Pemexa u Texmelucanu, u središtu Meksika, priopćila je vlada u državi Puebli.

U eksploziji je "jedanaest osoba izgorjelo, dvanaest je ozlijeđeno, među kojima dvije teško, a 32 kuće su oštećene", rekao je Valentin Meneses, ministar unutarnjih poslova u vladi te države.

Kako navodi Meneses, eksploziju koja se dogodila oko 5.30 sati po mjesnom vremenu (12.30 sati po srednjoeuropskom) uzrokovala je krađa nafte iz naftovoda.

Lokalne televizije objavile su snimke na kojima se vidi golem oblak crnog dima iznad mjesta eksplozije i velik broj ljudi koji izlaze iz svojih domova tražeći sklonište.

Meneses je kazao da spasilačke službe kontroliraju požar koji je izbio nakon eksplozije.

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika