19.12.2010. / 19:51

Autor: Nacional.hr

Kerum smjenio Svagušu: Hajduk ostao bez predsjednika kluba

Vrijeme je da Hajduk vodi struka, a ne politika", kratko je rekao Kerum

Joško SvagušaJoško SvagušaSplitski gradonačelnik Željko Kerum odlučio je - Joško Svaguša više nije na čelu Hajduka. Njega će zamijeniti osoba koju će se odabrati na natječaju za novu upravu Hajduka koji će biti raspisan već ovog tjedna.

Kako prenosi Sportal.hr, Kerum je na tu ideju došao nakon što na sjednici Gradskog vijeća nije uspio dobiti potporu za prodaju 30 posto dionica Hajduka.

"Vrijeme je da Hajduk vodi struka, a ne politika", kratko je rekao Kerum.

S obzirom na to da u Upravi Hajduka sjede tri člana, a nakon odlaska Ivice Šurjaka i Antonia Karduma njihova mjesta nisu popunjena, Kerumova odluka i nije tako nelogična. Ujedno, najavio je i promjene u Nadzornom odboru te jedno mjesto u NO za male dioničare.

Iako ima pravo ponovno se javiti na natječaj, Svaguša je jasno poručio da mu je godinu i pol na čelu splitskog kluba i više nego dovoljno.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 19.12.10. 20:52

sve same konjine u hr nogometu.


registracija
27/7/09

columbo, 19.12.10. 23:14

Bas i nisam volio ovog Svagusu, pa mi je Kerumova odluka makakav jest on) dobrodosla, a najvise s toga da i on moze zrelo misliti. Bilo kako bilo, ovaj smijenjeni pekar je slika i prilika poseljacivanja drzave i potcjenjivanja istinskih vrijednosti, a to je sve djelo velikog vizionara tate, prezime mu znate...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika