20.12.2010. / 10:16

Autor: Nacional.hr

Hebrang optimističan: 'HDZ pobjeđuje na izborima, kada god oni bili'

"Raspisivanjem izbora došlo bi do dramatičnog zastoja u realizaciji projekata ključnih za Hrvatsku, pristupnih pregovora, programa gospodarskog oporavka i borbe protiv korupcije", smatra Hebrang

Andrija HebrangAndrija HebrangUnatoč brojnim aferama i korupcijskim skandalima te stalnom padu popularnosti vladajuće stranke, šef kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru nije izgubio optimizam i uvjeren je kako će njegova stranka na izborima izboriti još jedan mandat za sastavljanje vlade. Hebrangov optimizam toliko je velik, da je veliki štovatelj istine uvjeren da bi HDZ pobijedio i kada bi izbori bili odamh raspisani.

"U konačnici se ništa ne bi promijenilo, mi bismo dobili izbore", rekao je Hebrang za Novi list, no dodao je kako ne bi bili dobri prijevremeni izbori. Hebrang tvrdi kako bi u tom slučaju Hrvatska nepovratno izgubila tri mjeseca.

"Raspisivanjem izbora došlo bi do dramatičnog zastoja u realizaciji projekata ključnih za Hrvatsku, pristupnih pregovora, programa gospodarskog oporavka i borbe protiv korupcije", smatra Hebrang dok njegov oponent iz zastupničkih klupa SDP-ov Nenad Stazić smatra kako "nema ni jedne demokratske zemlje na svijetu čija bi vlada mogla preživjeti ovoliki korupcijski skandal".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
18/12/10

lina14, 20.12.10. 10:47

Buduće generacije sramit će se HDZ-a i A.Hebranga. Ni četnici, ni jugokomunsti, ni fašisti nisu Hrvatsku tako poniziti.


registracija
27/7/09

columbo, 20.12.10. 11:47

@lina, bas tako. Dodao bih - HDZ-u nije dovoljno sto nas je prevario i pokrao, nego nam se preko ovog svog maloumnog glasovornika jos i ruga...Zalosno do neba!


registracija
19/10/10

lunar, 20.12.10. 12:41

Ovaj lik i dalje glumi mimhausena...namjerno, ako dođe i do njega"pozivnica" kako ga nebi svačali ozbiljno.
No i da završi u vrapču nebi bilo na odmet.


registracija
2/12/09

gromco, 20.12.10. 12:42

dal on za ovaj naslof govory istinu ili neistinu, laz ili nelaz,... tko tce ga vishe znati? kad ni sam nezna qaj je istina, laz ili izmishljotina. dabog da oni koji dobiju izbore u parlamentnu izglasaju da se hadeze proglasi zlotcinatckom organizacijom, da im se sudi, osudi, i u blajbu smjesti!. dabog da zakonom zabranili stranku hadezeja.
bitch


registracija
24/4/10

fiorano, 20.12.10. 13:17

Druže Andrija, ti ne govoirš istinu!


registracija
30/6/10

petrus7, 20.12.10. 14:30

Druže Andrija ti si dobio 12% a ni bjeloglava srpkinja nije bolje prošla s Mesketom. Još nakon svega ti i dalje misliš pobijediti. Jadniče, jadni.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika