20.12.2010. / 11:45

Autor: NCL Promo

Unajmite živo božićno drvce!

Ovo je idealna prilika za što autentičniji doživljaj Božića, ali i praktičniji. Obavijestite prijatelje, darujte svoje bližnje, poklonite drvce dragim osobama, uživajte u mirisu bora i božićnom ugođaju

MOJ BOR nudi jedinstvenu priliku da unajmite živo božićno drvce koje će nakon blagdana umjesto na ulici završiti u prirodi gdje će nastaviti svoj rast. Ovo je idealna prilika za što autentičniji doživljaj Božića, ali i praktičniji. Naša usluga nudi brojne prednosti:

· Dostava i odvoz u terminu koji vam najviše odgovara

· Miris i energija koje prirodno drvce daje ambijentu su nezamjenjivi

· Drvce se neće posušiti ili prevrnuti

· Mogućnost jednostavne narudžbe (e-poštom ili telefonom)

· Štedite dragocjeno vrijeme! Čuvate okoliš!

Obavijestite prijatelje, darujte svoje bližnje, poklonite drvce dragim osobama, uživajte u mirisu bora i božićnom ugođaju! I ne zaboravite, možete dobiti i poseban popust: najmom više drvaca darujemo vam popust do 15 % !

Odabirom naše usluge mogle bi vam nedostajati neke božićne "radosti" - nervoza oko kupovine u zadnji tren, traženje parkinga, traženje drvca, cjenkanje, prosute iglice po automobilu, čišćenje automobila, stubišta, stana, nasađivanje na premali stalak, ozljede, ubodi iglica, mogućnost prekretanja, sušenje grančica i otpadanje iglica, izbacivanje drvca na ulicu, čekanje "Čistoće".

Saznajte više na www.mojbor.com.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika