20.12.2010. / 15:15

Autor: Hina

Bijesna i očajna: Lady Gaga morala odgoditi pariške koncerte zbog štrajka

Njezina dva planirana koncerta u listopadu u dvorani Bercy odgođena su jer kamioni s opremom nisu mogli stići na vrijeme zbog općeg štrajka diljem zemlje

Lady GagaLady GagaAmerička pop zvijezda Lady Gaga baš nema sreće u Parizu. Njezina dva planirana koncerta u listopadu u dvorani Bercy odgođena su jer kamioni s opremom nisu mogli stići na vrijeme zbog općeg štrajka diljem zemlje, potaknuta mirovinskim reformama. Ti koncerti prebačeni su za ovu nedjelju i ponedjeljak.

Jučerašnji koncert ponovno je odgođen, ovaj put zato što su vlasti svim velikim kamionima zabranili prometovanje pariškom regijom zbog obilna snijega.

Današnji koncert će se održati, a u utorak bi Lady Gaga trebala "odraditi" nedjeljni koncert, priopćili su organizatori u Bercyju.

Nakon odgode jučerašnjeg koncerta Lady Gaga je na twitteru napisala da je "bijesna i očajna" zbog blokade svih 28 kamiona s opremom. "Nije to pošteno ni prema mojim obožavateljima ni prema meni", dodala je Lady Gaga.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika