21.12.2010. / 11:58

Autor: Nacional.hr

Assange za Times izjavio kako nije promiskuitetan, ali jako voli žene

Za španjolski El Pais osvrnuo se na boravak u 'viktorijanskom' zatvoru Wandsworth i rekao "tamo je bilo ludih pedofila koji su cijelu noć vikali o svojim zločinima. Cijelu noć sam slušao to vikanje"

Foto: ReutersFoto: ReutersOsnivač WikiLeaksa dao je zadnjih dana nekolicinu intervjua glavnim svjetskim medijskim kućama i novinama iz kuće svog prijatelja kod kojeg je smješten na uvjetnu slobodu. U jednom od zadnjih razgovora za britanski dnevni list Times rekao je kako nije promiskuitetan, ali jako voli žene. Dodao je kako će se istraga američkih vlasti o njemu i objavljenim dokumentima okrenuti protiv njih samih, jer je američki narod na njegovoj strani. Najavio je kako posjeduje dokaze protiv upravnog odbora jedne poznate svjetske banke, no nije želio navoditi imena.

Drugi britanski dnevnik Guardian i američki NY Times koji su bili dva od pet svjetskih dnevnika koji su objavljivali WikiLeaksove dokumente, došavši do zapisnika švedske policije napisali su priču o detaljima optužbe protiv Assangea. U intervjuu za BBC optuženi je ponovio kako iza optužbe stoje politički interesi te kako su se Šveđanke "previše uzbudile zbog nevažnih stvari". Za španjolski El Pais osvrnuo se na boravak u 'viktorijanskom' zatvoru Wandsworth i rekao "tamo je bilo ludih pedofila koji su cijelu noć vikali o svojim zločinima. Cijelu noć sam slušao to vikanje".

Vezane vijesti

Odbačena druga žalba Assangea na izručenje Švedskoj

Odbačena druga žalba Assangea na izručenje Švedskoj

Britanski Vrhovni sud u četvrtak je odbacio zahtjev osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea za ponovnim razmatranjem žalbe na odluku o izručenju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika