21.12.2010. / 13:14

Autor: Nacional.hr

3 najatraktivnija radna mjesta na MojPosao

Ukoliko ste ostali bez posla, MojPosao.hr nudi vam tri najatraktivnija radna mjesta

IB Interbilanz revizija d.o.o.
Ovlašteni revizor (m/ž)
Kratki opis : Mi smo hrvatsko društvo u vlasništvu internacionalnog društva s više od 250 zaposlenih u 7 zemalja. U okviru povezanih društava pružamo usluge revizije, računovodstva, poreznog i poslovnog savjetovanja.
Nudimo Vam: primjerena primanja, mogućnosti daljnjeg napretka, mogućnosti daljnjeg napretka i profesionalni razvitak u internacionalnom društvu.
Mjesto rada: Zagreb
Rok prijave: 25.12.2010.

Link:


Profil International d.o.o.
Referent računovodstva i financija (m/ž)

Kratki opis : Profil International je dinamična tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u izdavaštvu s područja školskih udžbenika i priručnika te popularne knjige. Glavni zadaci i odgovornosti Referenta računovodstva i financija: knjiženje ulaznih i izlaznih računa, praćenje i knjiženje promete po blagajni, praćenje i usklađivanje analitičkih kartica dobavljača i kupaca, poznavanje i praćenje računovodstvenih propisa.
Mjesto rada: Zagreb
Rok prijave: 27.12.2010.

Link:


Nikas d.o.o.
Brand & marketing manager

Kratki opis: Nikas d.o.o. se već 20 godina bavi ekskluzivnim uvozom i distribucijom prehrambenih proizvoda u premium kvaliteti. Na temelju Odluke direktora Nikas d.o.o. Opatija oglašava natječaj za popunu radnog mjesta: Brand & marketing manager - jedan izvršitelj (m/ž) za rad u sjedištu tvrtke u Jušićima.
Mjesto rada: Jušići
Rok prijave: 15.01.2011.

Link:

Vezane vijesti

3 najatraktivnija radna mjesta na MojPosao

3 najatraktivnija radna mjesta na MojPosao

Oglas 1:Link:Naziv tvrtke: BershkaNaziv pozicije: Voditelj/ica - zamjenik/ica trgovineKratki opis (dvije do tri rečenice):Voliš modu, pratiš… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika