21.12.2010. / 14:27

Autor: Nacional.hr

Tibor Jerger imenovan novim direktorom prodaje potrošačke elektronike Samsung Adriatic

Jerger će svoju poziciju u Samsung Adriaticu preuzeti od 1. siječnja 2011.

Tibor JergerTibor JergerSamsung Electronics Co., Ltd, globalni lider na području mobilne tehnologije najavljuje dolazak Tibora Jergera, novog Direktora prodaje potrošačke elektronike Samsung Adriatic za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru, koji će biti zadužen za vođenje prodajnih timova u Zagrebu i Beogradu te će biti direktno odgovoran direktorima za prodaju i marketing poslovnih jedinica Home Entertainment i Home Appliances sa sjedištem u Beču. On će preuzet svoju novu funkciju s 1. siječnjem 2011.

Jerger, koji je već 16 godina ugledni član poslovne zajednice u Hrvatskoj, dolazi u Samsung Adriatic s pozicije predsjednika ECOS d.o.o. Hrvatska. Prije dolaska u ECOS, Jerger je bio izvršni direktor Podravke za Zapadnu Europu te potpredsjednik u kompaniji Ericsson Nikola Tesla, zadužen za marketing i prodaju. Također je proveo tri godine u Volvo Truck Corporation kao generalni direktor za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te kasnije za Sloveniju. Dio svoje karijere proveo je i u Electroluxu kao generalni direktor za regiju (Hrvatska, Bosna i Hercegovina te Slovenija).

Iskustvo koje je stekao u vodećim kompanijama, njegovo znanje na području potrošačke elektronike kao i poznavanje kako Hrvatskog tržišta tako i tržišta u regiji omogućit će mu da osnaži i unaprijedi poziciju Samsunga u regiji Adriatic, a posebice u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori za koje će biti osobno odgovoran.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika