21.12.2010. / 14:38

Autor: Hina

Premijerkino prepucavanje s Čačićem: 'Nije dobro da baš on drugima prijeti zatvorom'

"Mislim da nije dobro da osoba iz političkog života Republike Hrvatske koja se nalazi u teškoj i osobnoj situaciji s obzirom na nesreću u kojoj je sudjelovao drugima prijeti zatvorom", rekla je premijerka Kosor odgovarajući na novinarsko pitanje

Jadranka KosorJadranka KosorNa novinarsko pitanje kako ocjenjuje izjavu predsjednika HNS-a Radmira Čačića da će ona "smjenjivati ministre koji odlaze u Remetinec", predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor kazala jer kako je izjava neprikladna, ističući da bi on i njegova stranka te cjelokupna oporba trebali poduprijeti vladu u borbi protiv korupcije i kriminala te u ostalim projektima, završetku pregovora za ulazak u Europsku uniju i borbi za gospodarski oporavak.

"Mislim da nije dobro da osoba iz političkog života Republike Hrvatske koja se nalazi u teškoj i osobnoj situaciji s obzirom na nesreću u kojoj je sudjelovao drugima prijeti zatvorom", rekla je premijerka Kosor odgovarajući na novinarsko pitanje nakon otvorenja zatvorenoga bazenskog kompleksa u Vinkovicima.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o najavljenoj ostavci crnogorskog premijera Mile Đukanovića te može li se ona usporediti s odlaskom bivšega hrvatskog premijera Ive Sanadera, kazala je kako o Đukanovićevu odlasku zasad postoje samo medijske najave.

"Treba pričekati što će se u Crnoj Gori dogoditi, no ni na koji način ne bih uspoređivala", rekla je predsjednica vlade, dodavši da svaka zemlja ima svoj put te da još nema "relevantnih informacija" na temelju kojih bi se moglo procjenjivati i uspoređivati.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
17/12/10

zmaj, 21.12.10. 14:56

mislim da nije primjereno premijerka jedne zemlje, u zamahu borbe s korupcijom, sere mi se... živi u stanu iz kojeg joj je frend Šušak izbacio ljude jer su Srbi i njoj ga poklonio i pored još 100 drugih stvari vezanih uz nju i stranku glumatu moralnu vertikalu i kurči gdje kod može... moja Vlada i ja... sakrij se u rupu negdje i ne izlazi do 21.12.2012. g.


registracija
29/11/09

Ivis, 21.12.10. 15:33

Svatko treba platiti za svoja nedjela gospodjo Kosor! Tu nema one, "SVI SU ISTI!


registracija
11/1/10

fluid, 21.12.10. 16:18

Kosorice.Dosljednost je pitanje časti i karaktera.Čačiću "prijeti"zatvor za prometnu nezgodu sa smrtnom posljedisom ,iz nehata.Ukoliko mađarski sud donese takvu presudu,Čačić će u zatvor.Nema fame oko toga.Ali vi u HDZ-u činiti kaznena djela svjesni,ne iz nehata,da to činite.!To je velika razlika.Ako si pravnica,ili šta li već,trebala bi znati razliku.Dakle čačić je izjavio da i u političkom smislu se povlači ako presuda bude zatvor.Ako ne postupi tako,nije dosljedan i tada imaš pravo reći to što si rekla.Ovako je tvoj pusanj pusanj u prazno.Ti i tvoji ste počinili svjesna kaznena djela do razine ratnog zločina i za to trebate odgovarati na sudu.U ime dosljednosti i karakternosti,pognite te arogantne glave i idite u zatvore.Ali i novac vratite.Ima ovaca kojima prodajete uspješno svoju retoriku i demagogiju ali ima i onih drugima kojima nemožete prodati te svoje priče.


registracija
30/6/10

petrus7, 21.12.10. 18:14

BJELOGLAVA SRPSKA KOKOŠI.


registracija
20/12/10

Ponedeljak, 21.12.10. 23:53

Svoju pricu HDZnikom ne prodaje jer ko imalo pametan.O STVLJA TU STRANKU : UZ NJEGA OSTAJU SAMO RATNI PROFITERI LAZNI BRANITELJI I OLOS SA DNA:


registracija
5/3/10

starimudrac, 22.12.10. 07:44

fluid, potpisujem. upravo tako, a pošto je pravnica i novinarka, premijerka točno zna što je rekla. cilja na tuđmanovu krezubu stoku kojoj se to čini kao zgodna doskočica. otprilike kao kad im stazić nabija na nos torbare iz HEPa, FIMI-MEDIJE ili HACa, a ona bagra iz HDZa odgovara da se on kupao za 7 kuna na brijunima, pa su isti. mislim da bi se kosor trebala ispričati čačiću.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika