21.12.2010. / 18:51

Autor: Totalsport

Perez smiruje i ušutkava Mourinha

Mi smo ugledni nogometni klub koji se nikada nije bavio sucima. Nitko iz uprave to nije radio, pa nećemo niti sada. Nitko od nas - rekao je na Punto Radio predsjednik Reala

Jose MourinhoJose MourinhoPortugalac Jose Mourinho se jednostavno ne može smiriti. Da je "lak na obaraču" posebno su pokazali dani nakon posljednje prvenstvene pobjede u Primere, kada je njegov Real Madrid s 1-0 na Santiago Bernabeu pobijedio Sevillu.

Nakon te utakmice je Mourinho bio silno nezadovoljan suđenjem, te je izjavio je da ispisao "trinaest ozbiljnih pogrešaka sudaca na tom ogledu". Te izjave su povukle mnoge druge komentare u španjolskom nogometu, pa su se tako mnoge kolege Realovog trenera negativno osvrnuli na takvu Mourinhovu reakciju.

- Ako će mi netko u klubu reći da ja to radim, ja ću brojati greške sudaca. No, mislim da je to posao sportskog direktora (op.a. Jorge Valdano). On bi trebao biti stalno u zaštiti kluba, a i taj dio posla bi trebala biti zaštita kluba - rekao je novinarima Mourinho i tako na najbolji mogući način otvorio sukob i sa Argentincem Valdanom.

No, u klubu su vrlo brzo "ugasili požar", pa je tako predsjednik Florentino Perez izjavio:

- Mi smo ugledni nogometni klub koji se nikada nije bavio sucima. Nitko iz uprave to nije radio, pa nećemo niti sada. Nitko od nas - rekao je na Punto Radio predsjednik Reala i dodao:
- Ovo ćemo riješiti unutar našeg kluba.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika