21.12.2010. / 18:56

Autor: Totalsport

Türkcan: Zbog Spahije je Fenerbahçe sjajna momčad

Neven je stvarno dobar čovjek, ali je i vrhunski, stvarno vrhunski trener. Ne znam tko bi nas u tako kratkom roku toliko podigao, rekao Türkcan

Neven SpahijaNeven SpahijaPrilično lagano su košarkaši istanbulskog Fenerbahçea prošli prvi filter natjecanja u ovogodišnjoj Euroligi, te su u skupini C zajedno sa Montepaschi Sienom i aktualnim prvakom Barcelonom izborili prolaz dalje.

U Euroligi Fenerbahçe ima omjer 6-3, dok su u domaćem prvenstvu trenutačno na prvom mjestu sa devet pobjeda u deset utakmica. Jedan od nositelja igre je 34-godišnji Mirsad Türkcan, koji iza sebe ima silno košarkaško iskustvo, te je na parketu produžena ruka trenera, Hrvata Nevena Spahije. O njemu, pak, Türkcan ima samo pozitivne komentare.

- Kada je ovog ljeta Spahija došao u naš klub imao sam sastanak u četiri oka s njim. Rekao je da me prati deset godina i tražio je da budem vođa, najveći zamašnjak ove momčadi. Osobno sam se silno ugodno iznenadio kada je naš novi trener u pitanju, mislim da je on naše najveće pojačanje. Učinio nas je vrlo brzo mnogo boljima i jednim dijelom zbog njega mislim da možemo napraviti velike stvari ove sezone. Ne, u Turskoj, već u okruženju Eurolige - rekao je Türkcan i dodao:

-Neven je stvarno dobar čovjek, ali je i vrhunski, stvarno vrhunski trener. Ne znam tko bi nas u tako kratkom roku toliko podigao.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika