21.12.2010. / 20:16

Autor: Totalsport

Jelušić: Povraćala sam prije drugog laufa

Podsjetimo da je uvjerljivim nastupom u drugom laufu pobjedu odnijela Austrijanka Marlies Schild. Slavila je 23. slalomsku pobjedu u karijeri

Ana JelušićAna JelušićNa trećem slalomu sezone Svjetskog kupa, u francuskom Courchevelu, hrvatska skijašica Ana Jelušić osvojila je 16. mjesto, te je time došla do prvih bodova ove sezone u "svojoj" disciplini.

Nakon utrke Ana je izjavila:

- Prvi bodovi ove godine su mali korak naprijed s obzirom na dvije propuštene prilike. Prva vožnja je bila dosta dobra, bolje reći, solidna. Prije druge vožnje mi je i pozlilo neposredno prije starta od kašljanja i vjerojatno od uzbuđenja sam i povraćala, te je i to razlog zašto nisam baš najbolje odvezla drugu vožnju. Bitno je da se samopuzdanje vraća pa sam s te strane zadovoljna rezultatom jer nije bilo lako. Sad imam nekoliko dana odmora i nadam se da će se sve posložiti kako treba i da se vraćam na mjesto koje po svojim kvalitetama i zaslužujem.

Podsjetimo da je uvjerljivim nastupom u drugom laufu pobjedu odnijela Austrijanka Marlies Schild. Slavila je 23. slalomsku pobjedu u karijeri.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika