22.12.2010. / 13:09

Autor: NCL Promo

DHL uselio u nove poslovne prostore i proslavio 27 godina rada u Hrvatskoj

Svih 27 godina na hrvatskom tržištu, DHL kontinuirano ulaže u proizvode i usluge razumijevajući potrebe preko 5000 klijenata u Hrvatskoj

Adrian Marley i Srebrenka Saks otvorili su nove prostorijeAdrian Marley i Srebrenka Saks otvorili su nove prostorijePočetkom prosinca DHL je svečano obilježio preseljenje u novi poslovni prostor na adresi Utinjska 40,10020 Zagreb. Adrian Marley, Managing Director CIS and SE Europe, uz prisustvo zaposlenika DHL Hrvatska, službeno je otvorio novi poslovni prostor.

DHL Hrvatska započeo je s radom 1983. godine u Rijeci i Zagrebu preko agencija, a 1992. godine osniva svoje pravno zastupništvo u Hrvatskoj i danas ima 8 ureda,više od 70 vozila i preko 150 zaposlenih.

Svih 27 godina na hrvatskom tržištu, DHL kontinuirano ulaže u proizvode i usluge razumijevajući potrebe preko 5000 klijenata u Hrvatskoj. Povjerenje svojih klijenata i preseljenje u novi i veći poslovni prostor, DHL Hrvatska obilježava na najljepši mogući način, sa svojim vjernim korisnicima bez kojih status tržišnog lidera u brzoj dostavi pošiljaka i pripadajućoj joj logistici ne bi bio moguć.

Od 2006. godine DHL je službeni logistički partner Leipzig Gewandhaus orchestra diljem Europe, Azije i SAD-a - od Milanske Scale do Carnegie Hall-a u New Yorku. Leipzig Gewandhaus orkestar je jedan od svjetski najpoznatijih glazbenih ansambala sa tradicijom koja seže daleko u povijest, više od 250 godina.

Brzina, točnost i timski rad osnovni su faktori uspjeha DHL-a i Leipzig Gewandhaus orkestra, ali i razlog uspješne poslovne suradnje unazad nekoliko godina. DHL sa ponosom pomaže Leipzig Gewandhaus orkestru tijekom turneje pod motom - DHL.Moving music that moves you.

Danas je DHL u Hrvatskoj, kao lider na tržištu međunarodne ekspresne industrije, razvio snažan brand na bazi DHL-ovih osnovnih principa - brze, pouzdane i dostupne usluge.

"Investiranje u novi poslovni prostor odgovor je na povećane potrebe naših korisnika rekao je Adrian Marley, Managing Director CIS and SE Europe. Veći, suvremeno opremeljeni prostor i najnovija informatička tehnologija omogućiti će našim klijentima još kvalitetniju podršku i uslugu. Naši planovi u Hrvatskoj odraz su naših planova diljem svijeta - fokusirati se na ono u čemu smo najbolji: međunarodna dostava pošiljaka (Time Definite). Investiranje u međunarodnu mrežu i infrastrukturu u Hrvatskoj omogućuje nam da pružimo najbolju uslugu, te pripremimo dovoljno kapaciteta za određen rast. Nastavit ćemo ulagati u svoje zaposlenike, te osigurati najvišu razinu profesionalne usluge."

Na kraju, Srebrenka Saks, direktorica DHL Express-a Hrvatska dodaje:" Naši korisnici i naši djelatnici doveli su DHL tamo gdje je danas. Kroz njih, odlučni smo održati naš pionirski duh koji nam je kroz sve ove godine omogućavao ponuditi najbolja rješenja našim korisnicima za postizanje njihovih ciljeva. Proaktivnim i stalnim poticanjem inovativnog praktičnog razmišljanja, uvjereni smo da ćemo nadvladati sadašnju gospodarsku situaciju, te se dobro pozicionirati i održati naše vodstvo na tržištu kako sada, tako i u buduće."

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika