22.12.2010. / 14:54

Autor: Hina

Marković: Uefa je veći problem za regionalnu ligu nego navijači

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatko Marković izjavio je u intervju za Dnevni Avaz da bi Uefa bila veći problem za uspostavu regionalne nogometne lige nego navijači.

Vlatko MarkovićVlatko MarkovićPredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatko Marković izjavio je u intervju za Dnevni Avaz da bi Uefa bila veći problem za uspostavu regionalne nogometne lige nego navijači.

"Ne mislim da bi s navijačima bilo problema. Više bi ih bilo s Uefom, jer su prije 67 godina i Skandivanci željeli napraviti regionalnu ligu ali se s time nije složila Uefa", rekao je Marković napomenuvši kako je takvo natjecanje teško organizirati i iz tehničkih razloga.

U intervju za Dnevni Avaz Marković je istaknuo kako će se u sljedećem predsjedničkom mandatu pozabaviti stvaranjem snažnih domaćih sportskih centara tvrdeći da se hrvatski nogomet sada oslanja na nogometaše iz Bosne i Hercegovine i dijaspore.

"HNS se mora malo više pozabaviti stvaranjem sportskih centara i kvalitetnih igrača. Moramo više obratiti pozornosti na svoje snage i djecu koju imamo jer sadašnje kvalitetne nogometaše imamo samo zahvaljujući Bosni i Hercegovini i dijaspori", rekao je Marković.

Predsjednik HNS-a pozvao je i nogometne djelatnike u BiH da se usuglase oko promjena Statuta Nogometnog saveza koji traži UEFA, a koji predviđa izbor jednoga predsjednika, umjesto dosadašnjeg predsjedništva saveza.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika