22.12.2010. / 15:03

Autor: Nacional.hr

Na Facebook i putem Iskon.TV-a

Uvođenjem Facebooka na Iskon.TV zakoračili smo u u televizijsko 2.0. vrijeme omogućivši korisnicima dvosmjernu komunikaciju putem televizijskih ekrana

Iskon.TVIskon.TVKorisnici Iskonove digitalne televizije od danas mogu koristiti Facebook putem Iskon.TV-a. Sadržajima koji su dostupni na najpopularnijoj društvenoj mreži, Iskonovi korisnici mogu jedini u Hrvatskoj pristupati putem televizijskih ekrana.

Korištenje Facebooka na Iskon.TV-u je potpuno besplatno, a od sadržaja, korisnicima je omogućeno pregledavanje zida, osvježavanje statusa, komentiranje, potvrda da im se nešto sviđa, pregledavanje foto albuma, pristup profilima prijatelja te događanjima.

Facebook na Iskon.TV-u je još jedna u nizu naprednih TV funkcionalnosti koje je Iskon prvi ponudio na domaćem tržištu, uz YouTube i kontinuirano snimanje.

„Uvođenjem Facebooka na Iskon.TV zakoračili smo u u televizijsko 2.0. vrijeme omogućivši korisnicima dvosmjernu komunikaciju putem televizijskih ekrana. Iskon svojim korisnicima želi osigurati potpuno integrirane usluge s mogućnošću interakcije i ovo je još jedan korak u tom smjeru. Drago mi je da našim korisnicima ovoga Božića možemo pokloniti ovakav orginalan poklon - besplatan pristup Facebook-u na Iskon.TV-u.", izjavio je povodom predstavljanja nove usluge Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika