22.12.2010. / 15:43

Autor: Hina

Četiri sata nakon krvave pljačke Volksbanke nova oružana pljačka u Zagrebu

Pljačka u Španskom dogodila se četiri sata nakon krvave pljačke poslovnice banke u Dubravi, u kojoj je nepoznati razbojnik hicem i pištolja ubio 49-godišnjeg zaštitara tvrtke "Sokol Marić", koji je pokušao spriječiti pljačku

Na Malešnici dogodila se druga oružana pljačka u Zagrebu u razmaku od čeitri sata (Foto: Željko Lukunić/PIXSELL)Na Malešnici dogodila se druga oružana pljačka u Zagrebu u razmaku od čeitri sata (Foto: Željko Lukunić/PIXSELL)Dok je zagrebačka policija tragala za pljačkašem Volksbanke u Dubravi, koji je ubio zaštitara, na drugom kraju grada u Španskom trojica su naoružanih razbojnika nekoliko sati poslije opljačkala štedno-kreditnu zadrugu.

Trojica maskiranih naoružanih razbojnika upala su u štedno-kreditnu zadrugu u Ulici Stjepana Draganića poslije podneva, a po prvim informacijama, bilo je i pucnjave u kojoj nitko nije ranjen, doznaje se od glasnogovornice zagrebačke policije Jelene Bikić.

Ne zna se koliko su novca odnijeli.

Policija je dojavu o razbojstvu primila u 12,30 sati.

Pljačka u Španskom dogodila se četiri sata nakon krvave pljačke poslovnice banke u Dubravi, u kojoj je nepoznati razbojnik hicem i pištolja ubio 49-godišnjeg zaštitara tvrtke "Sokol Marić", koji je pokušao spriječiti pljačku.

U policiji kažu da intenzivno tragaju za pljačkašem ubojicom i trojicom razbojnika iz Španskog. Zbog tih dviju pljački, na zagrebačke ulice izašli su policajci s "dugim cijevima".

Pljačkaša ubojicu policija je opisala kao muškarca u dobi oko 40 godina, visokog 175 centimetara, izrazito ispijenog lica i šiljastog nosa. U vrijeme pljačke nosio je šarenu kapu i rukavice.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika