22.12.2010. / 15:55

Autor: Andrea Belin

Ipak ništa od svadbe: 'Angelinu Jolie i Brada Pitta očekuje buran prekid'?!

Američki psihijatar Drew Pinsk tvrdi da je samo pitanje dana kada će nevjenčani supružnici krenuti svatko svojim putem, a kao razlog takvog razvoja situacije navodu Angelininu navodnu ovisnost o heroinu

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittStrani mediji su se prije nekoliko dana raspisali kako poznati hollywoodski par, Angelina Jolie i Brad Pitt, američki psihijatar Drew Pinsk im ne predviđa svjetlu budućnost.

Ona, naime, tvrdi kako je samo pitanje dana kada će nevjenčani supružnici krenuti svatko svojim putem, a kao razlog takvog razvoja situacije navodu Angelininu navodnu ovisnost o heroinu.

'Bivši ovisnost jednostavno ne postoje. Ukoliko ste jednom bili ovisni o drogama, takvi ćete ostati zauvijek', tvrdi Drew Pinsk. Dodaje kako će njihov prekid biti jedan od burnijih u Hollywoodu.

Inače, prije tjedan dana mediji su se raspisali kako Angelina Jolie i Brad Pitt planiraju vjenčanje u Indiji. U vezi su već pet godina i imaju šestero djece. Par se zbližio na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' nakon čega je Brad podnio zahtjev za razvod od Jennifer Aniston.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 29.12.10. 11:11

Neka samo da petama vjetra što prije.Njoj nedostaje samo vještičija metla, odvratna je.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika