22.12.2010. / 16:29

Autor: Nacional.hr

Članovi povjerenstva: 'Sanader je bio arogantan i na mnoga pitanja nije odgovorio'

"Sanader se postavio arogantno. Na direktna i precizna pitanja većinom je odgovarao da se ne može sjetiti, pa nisam dobio odgovore na svoja pitanja", kazao je Seiser

Šef povjerenstva Rolf Holub (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)Šef povjerenstva Rolf Holub (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)Nakon svjedočenja bivšeg premijera Ive Sanadera pred austrijskim istražiteljima o aferi Hypo, novinarima su se obratili i članovi povjerenstva Rolf Holub i Herwig Seiser.

"Sada možemo usporediti Sanaderov iskaz s onime što su nam ispričali drugi svjedoci. Drago mi je što smo do Sanadera stigli prije austrijskog Državnog odvjetništva", rekao je šef povjerenstva Holub koji je istaknuo kako 'postoje velike šanse da Sanader bude optužen i u Austriji, što bi odgodilo i zakompliciralo izručenje Hrvatskoj'.

Tportal prenosi da je Holub rekao kako Sanader na mnoga pitanja nije odgovorio.

"Izabrao srednji put: pristao je svjedočiti, ali na mnoga pitanja nije odgovorio", konstatirao je Holub.

Član istražnog povjerenstva Herwig Seiser rekao je da Sanader na direktna i precizna pitanja uglavnom odgovarao da se ne može sjetiti, tako da on nije dobio odgovore na svoja pitanja.

"Sanader se postavio arogantno. Na direktna i precizna pitanja većinom je odgovarao da se ne može sjetiti, pa nisam dobio odgovore na svoja pitanja", kazao je Seiser koji je zaključio da je zasigurno jedna od najboljih stvari koja će pomoći gospodarskom oporavku Hrvatske hapšenje bivšeg premijera.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 22.12.10. 16:56

Arogantan ?Još će on vama j... majku kao i nama Hrvatima.Samo malo se strpite.Uskoro će tražiti zaštitu i od austrijskog političkog progona.Zato vodite računa kako i koliko pritišćete gospodina Sanadera.Za sada je samo uvrijeđen jer ga pitate pitanja ispod svakog nivoa.A to je nedopustivo.On je ipak bivši premijer jedne suverene države.Gospodo,Sanader je sramota te iste države.Koja,usputno rečeno,nije potpuno ni suverena. Koji suverenitet ja imam kad mi je vlasnik kuće banka.?A šta Hrvatska još ima osim nesretnih i opljačkanih građana?Ništa.HDZ se pobrinuo da hrvatsko ima samo himnu i zastavu.Ostalo je tuđe.Čak i mi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika