22.12.2010. / 16:58

Autor: Totalsport

Petorica Hrvata u bundesligaškoj trodimenzionalnoj TV-premijeri

Bundesliga će tijekom proljetnog dijela prvenstva svake nedjelje jednu utakmicu nuditi u 3D-signalu. Gledajući nogomet na taj način, jamče iz Bundeslige, gledatelji na televiziji imat će osjećaj kao da su sami dio igre

Srđan LakićSrđan LakićNogometna Bundesliga od iduće godine kreće s televizijskom avanturom koja će joj, nadaju se u upravi, donijeti još veću popularnost i gledanost: prijenosima u trodimenzionalnoj tehnici...

Čast da će sudjelovati u premijernome bundesligaškom prijenosu u 3D-tehnici imat će nogometaši Kaiserslauterna i Kölna, koji dvoboj prvog kola (18. ukupno) proljetnog dijela prvenstva igraju u nedjelju, 16. siječnja.

Iz Bundeslige su priopćili da će zahtjevan prijenos realizirati njihova tvrtka-kći Sportcast, te da će signal biti ekskluzivno dostupan korisnicima operatorskih usluga njemačkog Skya i Liga Totala.

Navijači koji se žele uživjeti u trodimenzionalni doživljaj bundesligaške nogometne utakmice moraju raspolagati TV-prijamnikom odgovarajućeg 3D-modula, te nabaviti neophodne 3D-naočale.

Bundesliga će tijekom proljetnog dijela prvenstva svake nedjelje jednu utakmicu nuditi u 3D-signalu. Gledajući nogomet na taj način, jamče iz Bundeslige, gledatelji na televiziji imat će osjećaj kao da su sami dio igre.

Prvu priliku da se predstave u trodimenzionalnom svjetlu malih ekrana imat će trojica hrvatskih nogometaša Kaiserslauterna (Lakić, Iličević i Rivić) te dvojica iz Kölna (Jajalo, Varvodić).

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika