23.12.2010. / 08:47

Autor: Hina

'Ne zavirujte u božićne poklone, bit će vam žao'!

Rezultati su pokazali da trećina odraslih Britanaca pretražuje svoje domove u potrazi za skrivenim darovima. U prosjeku potraga traje sat i 15 minuta, a najčešća su skrovišta prostori na vrhu ormara i ispod kreveta

Trećina odraslih Britanaca već zna što će dobiti za Božić jer su krišom zavirili u svoje darove, pokazala je anketa objavljena ovoga tjedna, ali je većini od njih poslije toga bilo žao.

"Izgleda da djeca nisu jedina koja ne mogu zadržati znatiželju i unaprijed pogledati što im je donio Djed Božićnjak", rekao je Paul Maddicot, direktor britanske osiguravateljske kuće koja je na tisuću ispitanika provela anketu.

Rezultati su pokazali da trećina odraslih Britanaca pretražuje svoje domove u potrazi za skrivenim darovima. U prosjeku potraga traje sat i 15 minuta, a najčešća su skrovišta prostori na vrhu ormara i ispod kreveta.

Međutim, većina (56 posto) od onih koji su zavirili u svoje darove poslije je to požalila. Njih 40 posto je priznalo da im je to pokvarilo duh Božića, a ostali valjda nisu dobili poklone kakvima su se nadali.

Gledajući po spolovima, žene su nešto znatiželjnije od muškaraca. No, one će i češće priznati partneru da su zavirile u poklon.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika