23.12.2010. / 09:48

Autor: Nacional.hr

Istraga protiv Čačića pri kraju: Mađari uskoro podižu optužnicu protiv šefa HNS-a

"Ne osjećam se krivim za nesreću, ali mi je emotivno vrlo teško. Žao mi je što se to dogodilo", rekao je Čačić na ročištu, nakon kojeg je zapisnik poslan Ministarstvu pravosuđa, koje bi ga dalje trebalo poslati Mađarima

Radimir ČačićRadimir ČačićPosljednjih nekoliko dana šef HNS-a Radimir Čačić u verbalnom je sukobu s predsjednicom Vlade i HDZ--a Jadrankom Kosor i zastupnikom te stranke Franom Matušićem. HDZ-ovci su nakon Čačićevih kritika krenuli u napad te su poručili HNS-ovcu kako netko tko bi uskoro mogao završiti u u zatvoru ne bi trebao dijeliti lekcije o poštenju te govoriti tko bi i kada mogao završiti iza rešetaka.

Kosor i Matušić su naravno mislili na Čačićev problem s nesrećom koju je prije gotovo godinu dana skrivio u Mađarskoj pri čemu su poginule dvije osobe.

I dok se buka oko prepucavanja na liniji Čačić - HDz nije ni stišala, Večernji list objavljuje kako je samo pitanje dana kada će Mađari podignuti optužnicu protiv prvog HNS-ovca. Prema pisanju ovog dnevnika čačić je ovog tjedna ispitan pred istražnom sutkinjom zagrebačkoga Županijskog suda i to na zahtijev Gradskog tužiteljstva u Kaposvàru koje protiv njega vodi istragu.

"Ne osjećam se krivim za nesreću, ali mi je emotivno vrlo teško. Žao mi je što se to dogodilo", rekao je Čačić na ročištu, nakon kojeg je zapisnik poslan Ministarstvu pravosuđa, koje bi ga dalje trebalo poslati Mađarima.

Na potezu je sada pravosuđe naših sjevernih susjeda koje mora odlučiti hoće li protiv hrvatskoga političara podignuti optužnicu. Odluče li za podizanje optužnice, to će se vjerojatno dogoditi vrlo skoro, s obzirom na to da je od nesreće prošlo već gotovo godinu danu, piše Večernji list.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 23.12.10. 10:08

Cacic ce kako izgleda svoju bahatost grdno platiti. No, meni tu vise smeta taj mizerni Frano Matusic koji, gle bezobrazluka, dijeli packe o postenju! Je li to onaj isti franjak sto je pobjegao iz Dubrovnika cim je zapucalo, a u Saboru sve do nedavno naplacivao putne troskove aviona, a koristio osobni automobil. Fuj


registracija
5/3/10

starimudrac, 23.12.10. 10:37

a članak je posvećen jačanju samopouzdanja premijerke kosor. naime, čačić je mogao od bahatosti ubiti ljude u mađarskoj (mada ne vjerujem), no sigurno ih nije namjerno ubio. torbe nofca u HDZu nisu došle slučajno već namjerno, a dr.ivo bude sve isprićao kako je novac dijeljen i nabavljan. ako HDZ godinama (dva desetljeća) tumači da je čačić lopov, a sad se raduju da ga bar mađari spetljaju za saobračajku, onda su stvarno jadni.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika