23.12.2010. / 10:05

Autor: Totalsport

Ovisan o tetovažama: David Beckham 21. put oslikao svoje tijelo

O posljednjem umjetničkom dijelu Marka Mahoneyja javnost je obavijestio putem svog Facebook-profila na kojeg je i stavio sliku kao dokaz novog odlaska na ukrašavanje kože koje je trajalo šest sati

David BeckhamDavid BeckhamBeckhamova opsesija tetovažama rezultirala je novom, 21. po redu. Engleski si ju je nogometaš dao napraviti na lijevom pektoralnom mišiću...

David Beckham naprosto obožava oslikavati svoje tijelo i ne smeta mu što pritom satima mora sjediti kod tattoo-majstora. O posljednjem umjetničkom dijelu Marka Mahoneyja javnost je obavijestio putem svog Facebook-profila na kojeg je i stavio sliku kao dokaz novog odlaska na ukrašavanje kože koje je trajalo šest sati.

"Želim vas sve o nečemu obavijestiti. Upravo sam si dao napraviti novu tetovažu. Radio ju je legendarni Mark Mahoney. Trajalo je šest sati", napisao je.

Upitno je kakva će biti reakcija Beckhamove majke koje ne dijeli ljubav svoga sina u iscrtavanju tijela. Tako je engleski nogometaš jednom prilikom priznao:

- Ljubitelj sam tetovaža. Svaka ima svoje značenje. Volio bih dati napraviti još koju, ali se bojim da bi me majka mogla ubiti zbog toga.

Inače, Mark Mahoney je holivudski tattoo-umjetnik pod čijim su se rukama našli mnogi slavni klijenti, pa tako i Angelina Jolie, Brad Pitt i Britney Spears.

Kakva je i koje je značenje posljednje Beckhamove tetovaže još uvijek nije poznato.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika